Spike festen op med et drikkespil

Vi har spillet drikkespil siden tidernes morgen. Eller, måske ikke så længe, men virkelig længe i hvert fald – og det er der en god grund til: Drikkespil er nemlig en fuldstændig fantastisk måde at sætte lidt ekstra fut i festen på.

Der findes en lang række af forskellige drikkespil, du kan vælge mellem. Her i denne tekst har jeg samlet et par forskellige tanker om drikkespil – eller drukspil, som det jo ofte udvikler sig til. Tag og læs med og se, om der er noget inspiration for dig og jer, og som I kan bruge til at fyre op under den næste fest.

Gør det selv eller køb ind?

Hvis I gerne vil lege drukspil, er der masser af muligheder at vælge mellem, som ikke kræver ret meget ydstyr. Nogle drukspil kan man spille helt uden nogle redskaber, mens andre for eksempel blot kræver et spil kort. Alternativt kan du finde din mobiltelefon frem. Der er nemlig også en række app-udviklere, som har fundet ud af, at der er et marked for drukspil-apps.

Det kan dog også være skægt at peppe festen ekstra meget op ved simpethen at købe et rigtig fysisk drukspil, som I kan forlyste jer med. Hvis du godt kunne tænke dig et vaskeægte Drukspil, så er der en del forretninger, der sælger netop dette. Du kan for eksempel klikke ind på linket oven for og tage et kig på udvalget.

Eksempler på fysiske drukspil kunne være drukgolf. Her kommer den, der er bedst til at spille golf, til at drikke færrest shots, mens den, der bruger flest slag på at komme i hul, må drikke flest. Antallet af shots, der skal drikkes, afhænger nemlig af antallet af slag, der skal bruges på at få bolden i hul. Det lyder ret sjovt og underholdende, ikk?

Find selv på druklege

Hvis du er den kreative type, kan du også vælge at finde på dine helt egne druklege. Det har den fordel, at det er nyt og spændende for alle gæsterne, samt at du kan finde på en leg, der passer til netop jer og jeres gruppe.

Du kan også tage en traditionel leg og omdanne den til en drikkeleg. Hvis du har et Ludospil liggende i skufferne, kan dette hurtigt omdannes til en drukleg, ligesom diverse former for quizzer kan bruges – man drikker naturligvis, når man svarer forkert, og når man svarer rigtigt, kan man eventuelt give et shot til en modstander. Kun fantasien sætter grænser!