Sådan vedligeholder du et hostel

Vedligeholdelse er vigtig for at holde sin virksomhed sund og konkurrencedygtig. Derfor vil vi komme med nogle gode råd til, hvordan du bedst kan vedligeholde dit hostel, hvis du leder eller ejer et eller overvejer at kaste dig ud i det.

Sørg for at ansætte de rigtige medarbejdere

Ledere på tværs af alle brancher og felter skal vide vigtigheden af ​​at delegere og ansætte kompetente medarbejdere indenfor alle områder af en virksomhed – herunder også et hostel. De mest effektive ledere ved, hvornår og hvordan man delegerer specifikke opgaver til dygtige medarbejdere. De bedste ledere tager det et skridt videre, og anerkender og belønner også personale, når de producerer resultater. Dette er nøglen til at rekruttere og fastholde de mest kvalificerede medarbejdere. Fortæl dit folk, hvilke resultater du forventer, og giv dem friheden til at finde deres egen måde at opnå dem på. Undgå at styre deres proces eller risikere micromanagement. Sæt klare forventninger, giv regelmæssig feedback og lad dem fungere uafhængigt.

Hav et godt forhold til jeres leverandører

Du er ansvarlig for at købe forsyninger og udstyr til dit hostel. Du bør kende dine leverandører og skabe positive relationer med dem for at køre dit hostel gnidningsfrit. Foretag dine betalinger til tiden. Undersøg branchen og lær de produkter og priser, der er tilgængelige. Hvis du lejlighedsvis besøger leverandørens kontor, kan du personliggøre forholdet endnu mere. Dette kan føre til bedre service.

Normalt vil du opbygge stabile relationer med leverandører, så du ikke konstant foretager nye ordrer på forsyninger. Lejlighedsvis skal du dog studere markedet og se, om andre leverandører måske fungerer bedre for dig. Hvis du har et langvarigt forhold til en forhandler, men en anden tilbyder bedre priser, kan du bede din første forhandler om at matche prisen. Dette kan hjælpe dig med at holde dine udgifter nede.

Det kan være indenfor mange områder, også så noget som tagrensning, som de fleste måske lidt glemmer. Find flere informationer om tagrensning her.

Planlægning er nøglen

For nemt at administrere et hostel skal du være i stand til at  planlægge flere måneder i forvejen for kommende kampagner og begivenheder, der skal finde sted. At markedsføre en ny virksomhed er afgørende for et hostels succes. Om sommeren skal du begynde at planlægge din markedsføring til ferier. Om vinteren skal du ringe til eventplanlæggere for den kommende professionelle sommerkonference for at prøve og blive et af deres foretrukne hostels til begivenheder.