Magnetbånd efter dit behov

Hos Larko Magnet tilbyder vi kraftige magnetbånd i forskellige bredder, farver og længder. Vi kan garantere høj kvalitet, så du både opnår den bedst mulige styrke og fleksibilitet. Magnetbånd kan anvendes til blandt andet tavler, whiteboards, metalreoler og mange andre metaloverflader. Med vores brede udvalg kan du købe lige netop de magnetbånd, som passer til dit behov og dine formål. Læs med her, når vi giver dig et overblik over hvad magnetbånd er, hvad de kan anvendes til og hvad Larko Magneter kan tilbyde dig. Du kan også gå direkte til vores hjemmeside https://larko.dk/magnetfolie/magnetbaand og læs mere om vores produkter og bestille dine varer i dag. 

Magnetbånd har mange funktioner

Magnetbånd er kort fortalt fleksible magneter udskåret i magnetfolie. Du kan nemt anvende en saks eller hobbykniv til at afkorte og beskære produktet, så du fleksibelt kan påsætte det på dine overflader. Du kan også skrive direkte på overflades med en whiteboard markør, og derefter genanvende båndet, ved blot at fjerne teksten igen. Du kan også lime mærkater på eller dymo mærker. Magnetbånd er fleksible og kan nemt flyttes og rokeres rundt, så produktet er ideelt til dig, som skal anvende magnetbånd til dine lagerreoler, tavler eller lignende, hvor du ofte skal udskifte budskaber og flytte rundt på tingene. 

Mange forskellige produkter til dig

Hos Larko Magneter tilbyder vi mange forskellige slags magnetbånd, så du kan få lige netop dét som passer til dig formål og dit behov. Vi har seks forskellige standard farver i op til otte forskellige bredder. Vores ruller kan fås i ruller á ti og tredive meter, men har du specielle krav kan du altid kontakte os, så vi kan producere magnetbånd der passer til dine specifikke mål. Du kan som sagt selv anvende en saks eller en hobbykniv til at beskære magnetbåndet, men skulle du have behov for en bestemt længde eller bredde, kan vi altid hjælpe. Vi kan også hjælpe hvs du har brug for en bestemt dimension, et særligt klæbm en bestemt farve eller noget helt fjerde. Du kan altid ringe til os, og så finder vi sammen ud af dine muligheder. 

Kan ikke anvendes til glastavler

Magnetbånd kan ikke anvendes til glastavler. Magnetismen er simpelthen ikke stærk nok til at gå igennem glasset, men heldigvis kan vi hos Larko Magneter tilbyde neodym magneter, som også kaldes powermagneter. Disse er ikke fuldstændig færdigudviklede til glastavler endnu, men vi udvikler hele tiden vores produkter, så vi kan tilbyde dig det bedste sortiment på markedet.