Bliv klogere på Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges har efterhånden en del år på bagen. Virksomheden blev nemlig stiftet tilbage i maj 2011 og har til formål, at levere lækker, nem, sund, økologisk og velsmagende mad til danskerne.

Bag Den Grønne Asparges finder man Pia. Hun er indehaver og fik ideen til konceptet, efter at have boet både i Spanien og Italien, hvor friske råvarer nærmest var ens nabo. Hun fik altså den idé, at ville tilbyde måltider med gode og friske råvarer til danskerne.

Den Grønne Asparges har det mål, at de ønsker at gøre det nemmere for de mennesker der lever en travl hverdag, men som samtidig gerne vil kunne spise sundt. Samtidig skal det også være for, at kunne hjælpe dem der har mistet motivationen og inspirationen i køkkenet. Du kommer nemlig til at modtage opskrifter, der ikke tager meget mere end 30 minutter at lave. Dette giver dig rig mulighed til at få brugt din tid på noget af det, du rent faktisk har lyst til at lave.

Måltidskasser

Den Grønne Asparges har som sagt stor fokus på, at du som kunde hos dem får leveret lækre og friske råvarer. For at kunne sørge for, at alle råvarer og alt andet fungerer 100% som det skal, har de som virksomhed valgt at koncentrere sig om tre forskellige måltidskasser: Familiekassen, Inspirationskassen og Lightkassen.

Familiekassen er, som du højstsandsynligt kan fornemme på navnet, den kasse som er tilpasset en familie med børn. Dette betyder altså, at det er en kasse der indeholder retter som både børn og voksne har glæde af. Dette vil være et udvalg af både danske og udenlandske retter. Alle retterne i denne kasse, tager ikke mere end 30 minutter at tilberede.

Du kommer til at få alle råvarerne leveret, som ligeledes passer præcis til det antal personer du har valgt. Sammen med måltiderne får du leveret opskrifter, som gør det nemt for dig og din familie at tilberede maden.

Inspirationskassen er den måltidskasse der er beregnet mere til den eventyrlystne. Det er den kasse der passer til dig, der mangler inspiration samt kreativitet i køkkenet. I denne kasse kommer der til at være opskrifter på retter fra hele verden. Dette betyder altså også, at du måske kommer til at afprøve nye og spændende råvarer og smagsnuancer.

Lightkassen er den sidste måltidskasse og er til dig der gerne vil leve en sundere hverdag, uden for meget fedt og for mange kulhydrater. Der er stor fokus på grøntsager.