Skab et bedre indeklima ved hjælp af tæpperens

Vidste du at rensning af tæpper kan være med til at forbedre dit indeklima?

Jeg vidste det i hvert fald ikke! Ved at rense dine væg til væg tæpper, kan du ganske nemt og hurtigt forbedre dit indeklima, hvad end der er tale om et hus eller i din virksomhed. En fantastisk løsning man ikke skal underkende betydningen af. Jeg vil derfor kraftigt anbefale at vælge tæpperens væg til væg 

Hvorfor er et godt indeklima vigtigt?

Det er der flere grunde til. Jeg er ikke ekspert, men kender dog alligevel til nogle klare og gode fordele, jeg gerne vil dele med jer. 

Et dårligt indeklima er hæmmende for evnen til at koncentrere sig. Det er ganske problematisk, hvis der er tale om et kontor landskab. En nedsat evne til at koncentrere sig betyder ofte at arbejdsopgaverne tager længere tid og løsninger ikke ligeså tilfredsstillende. Hvis der er tale om et dårligt indeklima i det private hjem, kan det være hæmmende i forhold til lektielæsning. Det kan være ganske svært at forbedre sin evner i eksempelvis matematik, som netop kræver stor koncentration, hvis indeklimaet ikke indbyder til det. 

Det kan medføre hovedpine og kløende tøre øjne, hvilket er til stor frustration og irritation. Disse faktorer kan også have indvirkning på resultaterne – omend der er tale om arbejdsrelateret stof eller lektielæsning i det private hjem. 

Det handler om at passe godt på sig selv og på hinanden – og det handler i særdeleshed også om at give sig selv de bedste forudsætninger for at forbedre sig, for at lære og for at opnår de bedste resultater. 

Med andre ord er et dårligt indeklima en direkte risiko at bringe sit helhed i. Det er sundhedsskadeligt at være i på daglig basis – og i mange timer løbende. 

Man kan heldigvis selv bidrage til at forbedre sit indeklima – og det kan gøres så enkelt som at sørge for at rense sine tæpper. Specielt sine væg til væg tæpper, hvor der kan være meget støv og andet skidt, der ikke bør være i. Det kan nemlig være til stor gene for de, der er i bygningen. 

Værd at vide er også, at et dårligt indeklima kan forringe søvnen. Vi ved alle, at dårlig – eller for lidt – søvn kan være skadende for helbredet. Men også svække vores evne til at koncentrere os og dermed yde vores bedste. Man får kortere lunte, lettere til vredesudbrud og mangler overskud og godt humør. 

Så gør noget ved problemet allerede i dag!