Få et lækkert strandlook i dit hår med en saltvandsspray

Du kender måske den lækre fornemmelse af, at dit hår får struktur og fylde, når du er ude at rejse og bader i det salte vand på de middelhavsblå strande. For hver dag der går, bliver de hår mere og mere fyldigt, og det sætter nærmest sig selv om morgenen. Når du så kommer hjem fra ferie, går der ikke længe, før dit hår er skyllet normalt igen, og det ligger fladt til dit hoved. Skuffet må du indse, at det også var en af de mange goder ved at rejse. Hvad gør du så nu?

Brug en saltvandsspray til dit hår for fylde og beach look

Her er det korte råd: køb saltvandsspray til dit hår. En saltvandsspray er præcist, hvad navnet antyder. En spray med saltvand. På den måde kan du hjemme på badeværelset tilføre saltvand til dit hår, og få samme følelse af struktur og beach look, som du savner fra ferien. En saltvandsspray er også en perfekt løsning til at få markerede bølger i håret, hvis du har langt hår.

Hvilken saltvandsspray skal jeg vælge?

Når du skal vælge den helt rette saltvandsspray, bør du kigge på ingredienslisten. Der findes bogstaveligt talt et hav af muligheder af saltvandssprays, og selvom saltvand lyder til blot at være saltvand, kan der være markante forskelle ud fra de ingredienser, en saltvandsspray indeholder.

Se først og fremmest på din egen hårtype. På mange saltvandssprays står angivet, hvilken hårtype, den passer til. Det kan være, at det kræver, at du afprøver forskellige varianter, før du finder frem til den helt rigtige til netop dit hår.

Fælles for de fleste saltvandssprays er, at de har den funktion, som når du bader på strandene i udlandet, at de udtørrer dit hår. Det er det, der er med til at skabe strukturen i håret. Hvis du derfor ved, at du har tørt hår, hvor dine hårstrå har en udtørrende tendens, bør du gå efter en saltvandsspray, der også indeholder fx gavnligt og fugtgivende olie.

Dette kan også gavne dig på flere måder; det kan fugte dit hår og din hovedbund, så denne heller ikke udtørrer, og det kan være med til at give håret en flot og sund glans, så det ikke er tørt at kigge på. Du får altså den lækre tekstur og fylde fra saltvandet, samtidig med at du får et glinsende sundt udtryk i håret.

Vælg en spray ud fra dine typiske præferencer

Du kan også vælge sprays, der ikke indeholder parfume, farvestoffer, parabaner eller andet, hvis du plejer at undgå dette. Der er også mulighed for at vælge varianter, der er veganske og økologiske, hvis det passer ind i din livsstil. Mulighederne er heldigvis mange, og der findes uden tvivl den helt rigtige saltvandsspray til dig derude et sted.

Læs også Få dig et lækkert strandlook med en saltvandsspray om saltvandsspray, beach look, bølger i håret hos fiehoerby.dk.