Faldsikring gør det sikkert at arbejde på taget

Når der skal foretages arbejde på taget, er det vigtigt at få opsat faldsikring, så det øger sikkerheden, når man færdes på taget. Det er muligvis noget, du enten ikke har sat dig ind i, eller som du ikke ved noget om, og her kan du heldigvis få hjælp fra professionelle fagfolk.

Når faldsikring er vigtigt skyldes det, at du i tide og utide kan få brug for, at fx en håndværker eller skorstensfejer skal gå rundt på dit tag og foretage opgave og passe deres arbejde. Det er derfor her, at du kan fremtidssikre dit tag, så det er sikkert at færdes på. Faldsikringsudstyr efterses typisk en gang om året, så du kan være sikker på, at det lever op til den funktion, det skal have.

Hos Faldsikring Danmark kan du få den nødvendige service, hvis du ikke selv har styr på, hvor du skal starte. Personerne bag er uddannede, og de har både kompetencerne samt nødvendige certifikater, for at kunne udføre denne slags arbejde. Arbejde inkluderer også kontrol og godkendelse i diverse sikkerhedssystemer og foranstaltninger.

Derfor skal du indgå et serviceeftersyn

Med et serviceeftersyn fra Faldsikring Danmark, kan du få fagpersoner ud for at vurdere din nuværende situation. Du får:

  • Serviceeftersyn til tiden: Her er ingen forsinkelser, aflysninger eller rykninger. De står klar til at hjælpe dig på det aftalte tidspunkt. Det er noget, du kan regne med, når du fx tager fri for at få foretaget eftersynet.
  • Godkendelse med mærkat: Sikkerhedsudstyret godkendes ved eftersyn, og her får udstyret et mærkat, så det synligt fremgår, at det er blevet godkendt. Her kan også aflæses, hvornår næste eftersyn skal foretages. På den måde har du altid styr på, at sikkerheden er aktuel, og hvornår der bliver fulgt op på den.
  • Servicerapport: Når serviceeftersynet er fuldført, modtager du en rapport på din mail. Det er altid godt at have dokumentation på den slags, så du altid kan dokumentere, at du har fået udført eftersynet, og at alt er blevet godkendt. Det kan være aktuelt i situationer, hvor arbejdstilsyn eller håndværker kræver at se en rapport og status på sikkerheden. Det er praktisk for dig, da du ikke skal holde styr på fysiske dokumenter, men hurtigt kan hente det frem digitalt.

Hvis din nuværende løsning ikke lever op til sikkerhedsstandarden, kan du her få en skræddersyet sikkerhedsløsning, så det dækker lige netop dine behov. På den måde får du den hjælp, du har brug for.