Sikr din IT med ECIT som IT partner

Uanset om du er en større forretning eller en mindre start-up, så er din IT sikkerhed essentiel for at styre din forretning. Der findes meget teknologi på markedet som kan gøre dit liv nemmere, men det er vigtigt at navigere sig igennem den korrekte løsning til dine behov, så du får sikret in IT bedst muligt. 

Du kan spare tid, penge og kræfter på at skulle bekymre dig om din IT sikkerhed ved at investere i en IT partner, som står for din IT sikkerhed. Dette betyder med andre ord at du lader en samarbejdspartner styre din IT, så du ikke selv skal bruge midler og tid på at holde styr på områder såsom opdateringer, firewalls, IT nedbrud og så videre. 

ECIT står klar som din mulige partner med 25 års erfaring inden for IT sikkerhed. ECIT har med sine mange års erfaring holdt sig up-to-date med de nyeste teknologier og tilbud på markedet, så du ikke skal bekymre dig om dette, men blot sætte din lid til din nye IT partner. Se mere på deres hjemmeside: IT Sikkerhed

5 grunde til at vælge ECIT ifølge ECIT

  1. For det første tilbyder ECIT dig en løsning og aftale, som 100 procent er baseret på dine specifikke behov.
  2. For det andet får du en plan som passer til dit budget, så du ikke betaler for noget, som du ikke har behov for.
  3. For det tredje vil din IT sikkerhed blive en integreret del af din forretningsudvikling.
  4. For det fjerde får du en partner med fokus på at der er mennesker bag IT, så du altid har en partner der er på din side.
  5. Sidst men ikke mindst får du en partner, som tager sin egen medicin når det kommer til IT.  

Din sikkerhed er i gode hænder

ECIT sikrer at din forretning operative system og programmer er sikre, så cyberkriminelle ikke kan udnytte jeres data. Din IT vil konstant blive monitoreret, og dine medarbejderes anvendelse af systemerne vil også blive testet, så din forretnings data er sikret. 

ECIT tilbyder også kurser i IT sikkerhed så du og dine medarbejder selv kan blive eksperter og kvalificeret til at agere i jeres IT systemer. 

Du får også adgang til hjælp 24/7, så længe du har en internet forbindelse. Det er aldrig til at vide hvornår et problem opstår, og derfor står ECIT selvfølgelig klar til at håndtere hvad end der opstår på hvilket som helst tidspunkt.